Mens & Werk NL

Referenties

Tim (Algemeen Directeur Achterkamp Bedrijfsopleidingen)

“Erna is een fijn mens en een professional op HR gebied. Samen hebben we het HR beleid en de uitvoering daarvan naar een hoger niveau kunnen tillen. Daar kunnen we verder mee!”

Peter (Managing Director bij Meilink B.V.)

“Erna heeft ons enorm geholpen bij het ontwikkelen en professionaliseren van onze HR-organisatie. Haar ervaring en no-nonsence mentaliteit waren daarbij prettig maar ook effectief. We zullen haar in voorkomende gevallen zeker weer terugvragen voor advies en/of ondersteuning”.

Frederiek (Adjunct Directeur HRM & Legal bij Meilink B.V.)

“De afgelopen twee jaar heeft Erna diverse HRM-opdrachten uitgevoerd voor Meilink. Zoals onder andere een HR-scan, het opzetten en invoeren van de POP-gesprekken, het ontwikkelen en geven van een verzuim training, het beschrijven en vastleggen van HR-procedures, het mee-ontwikkelen van de organisatiestructuur en het vastleggen van alle functiebeschrijvingen binnen de groep. Erna heeft hiermee een hele waardevolle bijdrage geleverd aan de opbouw van een professioneler HRM afdeling. Ik heb haar ervaren als een hardwerkende, serieuze, gestructureerde, betrouwbare partner, die niet bang is om een grote klus aan te pakken”.

Daniel (Directeur bij Dozon Bouwtechniek)

“Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo snel een plekje in het hart van een organisatie weet te veroveren. Erna is een absolute professional, met een geweldig evenwicht tussen mens en organisatie. In een korte tijd heeft ze zich onmisbaar onderdeel van het team weten te maken, maar altijd met een kritische blik, gezond verstand en een flinke dosis humor.

Wanneer je als organisatie je HR wilt structureren en professionaliseren en een geweldige (tijdelijke) collega aan boord wilt halen, kan ik haar van harte aanbevelen. Ondanks haar (veel te) korte betrekking (1,5 jaar) zullen we haar warme persoonlijkheid en klaterende lach ontzettend missen bij Dozon! Aanrader en aanwinst voor ieder bedrijf!!”

Emile (DGA Dozon-Groep)

“Erna, tja een heel speciaal geval. Erna verstaat de kunst om zich heel gedegen, vakbekwaam en rustig, als een moeder wakend over haar kroost, door de organisatie te bewegen. Binnen no-time had ze de Dozon organisatie voor zich gewonnen en loste ze probleem na probleem en dossier na dossier op. Nooit van haar stuk te krijgen, vol humor en vakbekwaam, want dat is zo onze Erna”.

Jason (Service & Logistics Employee bij Magura Bike Parts)

“Erna heeft me geholpen bij het onderzoeken naar mijn persoonlijke kwaliteiten maar ook mijn tekortkomingen in mijn loopbaan. Ze heeft me geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben en waar ik goed in ben. Ze heeft een programma opgezet waarbij je verleden en heden bekeken wordt waardoor je een beter zicht krijgt wat je in de toekomst wil en kunt bereiken. Daarbij is je eigen inzet belangrijk maar ze geeft je de tools en ondersteuning in je zoektocht naar je eigen persoon en om je zelf weer in de markt te zetten. Ik heb vol overgave aan de opdrachten gewerkt die ze me gegeven had, soms leuk, soms frustrerend en soms ook confronterend. Maar het heeft me zeker geholpen om een inzicht te krijgen waar mijn kwaliteiten liggen en ook mijn tekortkomingen”.

“Erna, bedankt voor je hulp”

Bianca (HR-Manager bij Qing groep)

“Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam bij het leukste bedrijf van Nederland. Dan zou je zeggen ‘wat wil je nog meer’. Hier lag nu precies mijn valkuil. Vele uren (ook prive) was ik met mijn werk bezig. Nee zeggen kon ik niet en alles aanpakken wat een collega vroeg uit te zoeken deel ik met alle plezier. Tot de dag dat ik klachten kreeg en volgens mijn huisarts tegen een burn-out aanzat. Hij vertelde mij dat je ook d.m.v. ‘leuke uitdagingen’ jezelf kan overwerken en dat je dit d.m.v. goed planning en grenzen aangeven kan voorkomen. Dat was voor mij erg lastig en werd het dus tijd om actie te ondernemen.

Gelukkig was daar Erna. Zij heeft mij d.m.v. opdrachten, inzichten en vooral haar luisterend oor, laten inzien dat het ook prima anders kan. En werkdruk en genieten van wat je doet maar MET grenzen…. Recent ben ik doorgegroeid naar de functie van HR Manager en durf ik deze uitdaging (met alle opgedane kennis van Erna) vol aan te gaan.”

“Dank je wel Erna, zonder jou had ik nu waarschijnlijk thuis gezeten en deze geweldige kans misgelopen”.

Steven (Financieel Directeur bij Takkenkamp Groep)

“Erna heeft bij Takkenkamp Isolatie B.V. van 1 februari 2017 tot 1 september 2017, een dag in de week, een belangrijke bijdrage geleverd aan het professionaliseren van de HRM functie. Ze heeft standaard procedures en documenten opgezet en geïmplementeerd, die hebben gezorgd voor kwaliteitsverbetering en voor uniformiteit. Ze heeft daarnaast het arbeidsreglement voor de gehele Takkenkamp Groep verbeterd zodat dit beter aansluit bij de huidige wet- en regelgeving en dit heeft ook een eigentijds karakter gekregen. Verder heeft ze ons ondersteund op het gebied van duurzame inzetbaarheid, waarbij ze awareness heeft gecreëerd voor dit onderwerp en ze heeft een aantal tools aangereikt om dit verder op te pakken.

Ik heb Erna leren kennen als een hardwerkende professional die resultaten wil behalen voor haar opdrachtgevers en kiest voor een pragmatische aanpak die aansluit bij de organisatie. Daarnaast is ze een prettige collega in de omgang, die verbinding zoekt en zorgt voor een goede afstemming met haar opdrachtgever”.

Natasja (Strategisch HR-adviseur bij de Jong&Laan)

“In het laatste kwartaal van 2017 heeft Erna enkele dagen per week praktische ondersteuning geboden binnen de afdeling Human Resources van SafanDarley. Ze is pragmatisch in de aanpak van operationele taken, heeft een scherp inzicht in wat nodig is en is daarnaast ook een waardevol klankbord en professional om de thema’s van strategisch HR mee te kunnen delen. Haar enthousiasme, relativeringsvermogen en gevoel voor humor maakt dat zij daarnaast een heel fijn mens is om mee samen te werken. Erna, heel erg bedankt”.

Carla (Loopbaanadviseur bij HAN)

“Als je Erna leeft kennen spat het enthousiasme en passie voor haar vak eraf. Oprecht, eerlijk en gedreven. Erna weet de juiste snaar te raken, de juiste verbinding te leggen beschikt over humor. Met haar ruime en brede kennis verstaat zij het vak HR en Loopbaanadvies en Coaching”.

Don (Schuldhulpverlener bij budgetcoach)

“Door mijn aanzegging te delen in mijn persoonlijke netwerk kwam ik in contact met Erna Stalknegt. Tijdens ons kennismakingsgesprek was ze direct duidelijk dat zij me niet eventjes een functie of vacature zal aanleveren die bij me zal passen. Haar verhaal was duidelijk, we starten een traject en je eigen persoonlijkheid, je eigen gevoel en je eigen wensen bepalen wat bij je past.

Terugkijkend moet ik Erna gelijk geven. Erna is een prettig luisterend oor. Als ik mijn verhaal heb gedaan vraagt ze om verduidelijking en verdieping. Erna stelt doordachte vragen en soms ‘prikt’ ze even om nog wat dieper te graven. Dat geeft een goed gevoel, het gevoel dat iemand serieus met je bezig is en echt naar je luistert.

Erna leest de opdrachten die ik haar toestuur erg goed. Waardevolle informatie haalt ze naar boven en hierdoor gaan we dieper in op de dingen die van belang zijn, de dingen die me prikkelen en raken. Dingen die ik in de beginfase nog niet kon plaatsen vallen ineens op hun plaats. Verbanden worden gelegd en toekomstige mogelijkheden bekeken.

Erna is een hele mooie mix van betrokkenheid, oprechte interesse en scherpe analyses. Ze heeft de kracht om mensen aan het denken te zetten. Erna is alert en stelt vragen om de situatie goed in beeld te krijgen. Dat alles doet ze met het enthousiasme van een jonge hond en de gedrevenheid van een professional.

Achteraf is het altijd makkelijk praten, maar ik kan oprecht zeggen dat ik me geen betere, meer betrokken coach dan Erna kon wensen. Ze heeft me daadwerkelijk geholpen een nieuwe weg in te slaan. Ik ga iets doen waarvan ik weet dat het bij me past”.

Henk (Manager System Integrators Europe bij Nedcon)

“Erna is een bevlogen HR professional. Ik heb haar leren kennen als een uiterst plezierig en betrouwbaar mens. Haar kwaliteiten zijn zeer uiteenlopend van het uit handen nemen en regelen van dagelijkse beslommeringen op HR-gebied tot aan strategische initiatieven zoals bijvoorbeeld ‘Duurzame inzetbaarheid’. Zij werkt vanuit een passie voor de mens met een sterke focus op het afgesproken doel. Haar coaching kwaliteiten vinden hierin hun oorsprong”.

Frank (Managementadviseur bij SSO Organisatie/Personeel/Belastingdienst)

“Ik ken Erna als een zeer ervaren en gedreven loopbaancoach en HR-expert. Erna straalt professionaliteit uit en weet het verschil te maken voor mensen die in beweging willen komen”.

Tim (Medewerker verkoop binnendienst bij EXIT Toys)

“Je diploma’s hebben in de logistiek en dan, na 6 jaar, concluderen dat je in de verkeerde sector werkzaam bent. Het overkwam mij op 30-jarige leeftijd. Ik had totaal geen plezier meer in mijn werk. Ik wist dat ik iets moest veranderen, maar wat en hoe? De vraag stelde ik mezelf meerdere keren per dag. Het antwoord bleef lang achterwege. Maar dat stond op het punt te veranderen toen ik in contact kwam met Erna. Na een kennismakingsgesprek in een vertrouwelijke en informele sfeer zijn we samen een loopbaantraject opgestart. Ze gaat grondig en nauwkeurig te werk, kan goed luisteren en paste vervolgens het traject op mijn persoonlijke situatie aan. Mede dankzij de hulp van Erna heb ik de logistiek achter me gelaten en ben ik een nieuw avontuur gestart. Iedereen die zichzelf herkent in bovenstaand verhaal zou een afspraak met Erna Stalknegt van Mens&Werk NL moeten maken. Het resultaat mag er wezen!”.