Mens & Werk NL

Hoe duurzaam inzetbaar is uw organisatie / zijn uw medewerkers?

Hoe duurzaam inzetbaar is uw organisatie / zijn uw medewerkers?

On juni 1, 2016, Posted by , In Duurzame inzetbaarheid, With Reacties uitgeschakeld voor Hoe duurzaam inzetbaar is uw organisatie / zijn uw medewerkers?

Wat is duurzame inzetbaarheid medewerkers?

Duurzame inzetbaarheid is vrij vertaald: ‘ervoor zorgen dat een medewerker (tot het einde van zijn dienstverband) vitaal, productief en gemotiveerd blijft’.

De medewerkers binnen een bedrijf zijn namelijk essentieel voor de know how en het streven om succesvol te zijn. Dit is overigens een gedeelde verantwoordelijkheid. Duurzame inzetbaarheid richt zich niet alleen op oudere medewerkers, maar op alle medewerkers. Met goede inzetbare medewerkers kunt u beter inspelen op ontwikkelingen in de organisatie, veranderingen in de loopbanen van medewerkers en beter inspelen op eventuele aanpassingen van het takenpakket van medewerkers.

Staatssecretaris Jetta Klijnsma maakt 12,5 miljoen euro vrij voor projecten om werkenden langer gezond en vitaal aan het werk te houden.

Geinteresseerd wat Mens&Werk NL hierin voor u zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Erna Stalknegt voor meer info. Zij is te bereiken via 06-1986 18 18 of per mail erna@mensenwerknl.nl

Meer info:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/05/11/klijnsma-12-5-miljoen-euro-voor-vitaal-houden-werkenden

Comments are closed.