Mens & Werk NL

GRATIS ontwikkeladvies dankzij subsidie van de overheid “NL leert door”.

GRATIS ontwikkeladvies dankzij subsidie van de overheid “NL leert door”.

On augustus 10, 2020, Posted by , In Loopbaan, With Reacties uitgeschakeld voor GRATIS ontwikkeladvies dankzij subsidie van de overheid “NL leert door”.

Iedereen tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd kan zich aanmelden voor een kosteloos ontwikkeladvies bij een loopbaanadviseur. Het kabinet stelt hiervoor subsidie beschikbaar vanuit NL leert door, een aan de NOW verwante regeling.

Van 1 augustus tot en met 31 december 2020 is het mogelijk een ontwikkeladvies aan te vragen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. 

Het ontwikkeladvies geeft de deelnemer inzicht in zijn/haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Ben je tevreden met je werk, maar heb je het gevoel dat de jouw talenten te weinig worden gebruikt? Of is de kans groot dat jij binnenkort je baan verliest of ben je op zoek naar werk, maar weet je niet goed wat bij je past? Het maakt niet uit of je zonder werk zit of dat jou wens is om je te orienteren op je huidige loopbaan: iedereen tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor het GRATIS ontwikkeladvies.

Hoe werkt een ontwikkeladvies bij Mens&Werk NL?

Na aanmelding via mail neem ik contact met je op. Wij spreken telefonisch het ontwikkeltraject door en ik stuur je aanvullende informatie toe. Daarna kan gestart worden met het traject. 

Het traject duurt in totaal 1,5 maand. We plannen twee face to face afspraken van 1,5 uur en 1 afspraak van 1 uur. Daarnaast maak je online een arbeidsmarktscan. 

Wil je aan de slag met je eigen ontwikkeling? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan via erna@mensenwerknl.nlen ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Comments are closed.